Kurz zdravého vaření a pečení II / 8. 4. 2017

KURZ VAŘENÍ II

  • Oběd: svíčková omáčka (trochu jinak), jáhlovo-kuskusový knedlík, robi maso, kondiment: řasa hiziky s IMG_8340mandlemi
    Dezert: celozrnné těsto na sladko (štrůdl), slano (uzené tofu, kysané zelí)
    Večeře: alternativní lasagne, kvašená zelenina ( pikls), dochucovadlo gomasio ( sezamové semínko se solí)

Popovídáme si o důležitosti čištění těla, jaké jsou techniky úpravy zeleniny podle ročních období, jak upravovat a vařit mořské řasy.
Dostanete materiály se všemi důležitými informacemi a recepty jídel, které budeme na kurzu vařit.
Začátek by byl od 9:00 a končili bychom kolem 17 -18:00.

Počet je omezen na max. 9 lidí. Cena za kurz je 770,- Kč včetně ochutnávek jídel, které budeme vařit. Pokud byste měli zájem, prosím o nevratnou zálohu 400 Kč. Rezervace místa bude podle zaplacení zálohy. Na místě bude možné zakoupit si potraviny a dochucovadla, ze kterých budeme vařit.
S sebou: přezůvky, dobrou náladu a chuť dělat věci nově a jinak.

Letáček ke stažení: letaknakurzvarenic-2

2 komentářů

  1. Olga Valachová

    Absolvovala jsem již druhý kurz vaření u Renči,obohatilo to můj jídelníček, dokonce i rodina, která se nejdříve tvářila, jako fuj“zdravý jídlo“,tak uznala, že jim to chutná.Musím říct, že se tak nestravuji pořád, ale je to příjemné a chutné zpestření jídelníčku.Třeba chleba už peču pravidelně,moc nám chutná,,vždycky se po něm jen zapráší. Překvapilo mě, jak k sobě různé chutě dobře pasují.Obohatilo mě to, u Renči byla pohoda, přidala nám i další informace o zdraví,prostě příjemně strávená sobota. Ola

  2. Renata Veselá

    Celý kurz mě velice zaujal. Výborné recepty s ukázkami pracovních postupů, kdy člověk získá více informací o potravinách, které mají příznivý vliv na naše zdraví. Co všechno se dá vzájemně kombinovat a jak je to chutné, to byste se divili!
    Prožít takovýto krásný den, kdy se sejde příjemná parta lidí, kteří se chtějí nejen něco nového přiučit, ale také si příjemně o všem popovídat a společně ochutnat uvařené dobroty, to stojí za to.
    Všechno měla naše milá hostitelka bezvadně připravené i s recepty. Děkuji za to a mám radost, protože jsem se hodně nového přiučila. Obohatilo to můj jídelníček, velice mně chutnají ranní kaše, jáhlové knedlíky, dochucovadla do pokrmů, kvašená zelenina a takové domácí pečení chleba z kvásku, to je pochutnáníčko. Bylo toho mnohem více, co v běžném životě po těchto kurzech umím připravit a s potravinami nakombinovat.
    Nejen strava, ale i očista těla, tak to jsme všechno propojili.
    Vřele doporučuji všem! Velmi se těším na další setkání.
    Renča Veselá

Napsat komentář: Renata Veselá Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *