Kurz pečení vánočního cukroví / 9. 12. 2018

Srdečně zvu na tradiční vánoční pečení. Bližší informace v přiloženém letáčku. Vezměte se s sebou krabičku na cukroví, které upečeme a pohodlné přezůvky. Cena kurzu je 1 700 Kč. Prosím o zaplacení zálohy 850 Kč do 23. listopadu. Zálohu mi můžete poslat na účet 211 498 136/ 0300. Těším se na vás! Renata Součková  

Kurz zdravého vaření a pečení I / 28. 4. 2018

KURZ VAŘENÍ I Snídaně: kaši na sladko, či slano, péci kváskový chléb z žitného kvásku Oběd: nové obilniny (celozrnná rýže, bulgur, jáhly), bílkovina (cizrna, červená fazole), misso polévka, salát Večeře: jáhlový knedlík plněný uzeným tofu, dušené sladkokyselé zelí Mám připravené další okopírované recepty z potravin, ze kterých budeme vařit. Na kurzu také dostanete žitný kvásek na … [zobrazit celý příspěvek…]

Přednáška Zdeňky Jordánové, 29.3.2019, Svitavy

Milí přátelé, přednášku Zdeňky Jordánové musím ze závažných důvodů přeložit na pátek 29. 3. od 18.00 do 20.00 hod., na stejném místě v Ottendorferově knihovně. V Bedlnu v místě, kde Zdeňka vybudovala nádherný prostor na setkávání a konání seminářů, hrozí, že chtějí již podruhé obnovit těžbu kamene již ve vytěženém lomu. A právě ve středu 27.3., … [zobrazit celý příspěvek…]

Kurz zdravého vaření a pečení II / 8. 4. 2017

KURZ VAŘENÍ II Oběd: svíčková omáčka (trochu jinak), jáhlovo-kuskusový knedlík, robi maso, kondiment: řasa hiziky s mandlemi Dezert: celozrnné těsto na sladko (štrůdl), slano (uzené tofu, kysané zelí) Večeře: alternativní lasagne, kvašená zelenina ( pikls), dochucovadlo gomasio ( sezamové semínko se solí) Popovídáme si o důležitosti čištění těla, jaké jsou techniky úpravy zeleniny podle ročních období, … [zobrazit celý příspěvek…]